pondelok 25. septembra 2017

S TONASOLOM hneď sa lepšie dýcha

PRVÁ POMOC PRI PRECHLADNUTÍ - TONASOL 

Tak a je tu JESEŇ, ktorá nás vie niekedy riadne potrápiť, prechladnutiami, preto že sa mení počasie, chvíľku je teplo potom zas zima, dážď no hrôza. Ani nás to neobišlo a už sme v tom , tečie z nosa, kýchame  a teda pijeme veeeeľa čajíku.
Tak som siahla po ďalšom skvelom produkte, ktorý ponúka firma Sirael cosmetics a to sú Nosné kvapky TONASOL a TONASOL FORTE.



Keď boli chladné dni často som bola ja aj moje deti prechladnuté soplili sme a kvapky z lekárne boli drahé a mohli sa používať maximálne 3x denne. Tak som si objednala naše kvapky na bylinnej báze ako člen za 2,50, alebo 2,13 e, kto nie je člen pre toho stoja 3,80, a 3, 20e.

Najviac sa mi páčilo, že ich môžem používať podľa potreby. Mladšej skoro 4 ročnej dcérke som to zo začiatku potierala pod nosík nech sa jej lepšie dýcha, neskôr si to dala už aj streknúť do nosa a staršia už pomaly 13 ročná nemá problém si to streknúť do nosa a vdýchnuť.
Vôňa je po eukapypte, mäte, ozaj príjemná a uvoľní nos aj dýchanie.

Moja nádcha prešla po 2 dňoch pravidelného užívania týchto kvapiek a len čo cítim, že sa na mňa zase niečo chce nalepiť šup streknem do nosa preventívne. Deťom nádcha prešla určite rýchlejšie ako pri používaní iných produktoch do nosa z lekárne.

Takže odvtedy nosím TONASOL v kabelke keby NÁHODOU...

Tu je recenzia odo mňa:  
Neviete sa zbaviť nádchy, prechladnutia, stále vám tečie z nosa, a už ho máte celý červený? Vyskúšajte naše úžasné kvapky do nosa :} TONASOL vás zbaví prechladnutia uvoľni horné dýchacie cesty a budete zase fit . :} 
JE to TOP produkt predáva sa ako horúce rožky :} NEDÁM na neho DOPUSTIŤ, vždy ho mám po ruke :}


Takto nejako teraz ležím v posteli s červeným nosom , soplím, kýcham :{ ale nevadí :} mám TONASOL a hneď v začiatkoch nádchy som si ho nasadila :} a pomaly citim ústup nádchy, lepšie sa mi dýcha :} môj TOP produkt :} s TONASOLOM, hneď sa lepšie dýcha :} odporúčam, je skvelý, používam ho deň a pol , príjemne uvoľňuje horné dýchacie cesty, trošku v nose tak akoby páli to robí eukalyptus a uvoľňuje, ozaj sa mi lepšie dýcha :}  <3 môžu aj detičky ale s mierou :}
Ja si to streknem do nosa tak každé 2 hoďky :} možno menej, ale cítim úľavu :} SUPER  <3

Takže  ak vás kvári nádcha nie je nič lepšie okrem teplého čajíka, dať si aj naše skvelé a obľúbené kvapky TONASOL , alebo TONASOL FORTE, uvoľnia horné dýchacie cesty
uľahčujú dýchanie.

 Oba produkty sú na bylinnej báze.
Bylinný prípravok s vysokým obsahom rastlinných olejov a silíc pomáha uvoľniť horné dýchacie cesty a uľahčuje dýchanie. Slúži rovnako na upokojenie kože v okolí nosa pri nádche a nachladnutí. Jedná sa o podporný prípravok vhodný taktiež pri problémoch s dýchaním, ktoré sú alergickej povahy.

Tonasol Forte navyše obsahuje aj výťažok zo stromu eukalyptu, olej z Mäty priepornej a olej z Dúšky tymianovej.


Tak čo zaujal vás tento náš produkt? Radi by ste ho vyskúšali? Nič zložité. Buď sa registrujete alebo si ho môžete u mňa objednať, s každou objednávku nad 20e dávam malú pozornosť.
 Stačí mi napísať na mail: kudla19@azet.sk

Registrácia (zadarmo + nezáväzná) môžete získat až 54% zľavu na nákup – registrácia tu!:

Prajem krásne jesenné dni. MAJKA

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára