pondelok 25. septembra 2017

STOP OPAROM s HERPESOLOM

Zbavte sa oparu už za 2dni s HERPESOLOM
Poznáte to, blíži sa oslava, svadba alebo iná udalosť a vás zrazu štípu pery, a o pár hodín máte na nich nádhernú ozdobu menom herpes. Nepríjemná situácia.



Herpes sa tvorí hlavne vtedy, keď je telo oslabené – v období menštruácie, alebo keď sme v strese pred nejakou dôležitou schôdzkou, skúškou či keď na nás niečo lezie nejaká choroba a pod.
No kým naša boľavá, červená ozdoba zmizne prejde vyše týždňa, aj 10 dní.

Zvyčajne som si dávala na opar zubnú pastu, ale chodiť s ňou to bolo ponižujúce a potom ta biela chrasta čo sa tvorila no nič krásne a ešte keď to prasklo tak červenobiele čudo na pere brrrrrrr..  
No odkedy som skúsila náš skvelý výrobok určený práve na herpesy nedám na neho dopustiť.

Nedávno som neskoro reagovala na pálenie pier a na druhý deň hups bol opar na svete.
Tak rýchlo každú chvíľku asi aj 5x a viac som si ho potierala HERPESOLOM a po 2 dňoch sa to pekne vysušilo, prestalo páliť už po pár natretiach. No proste parádička. Opar mizol zázračnou rýchlosťou do 2 dní sa prestal zväčšovať a do 5tich už nebolo po ňom ani stopy.




Takže za mňa je to proste špica, super pomoc pri opare. A keď vás začnú páliť pery treba hneď aplikovať a na ďalší deň je blížiaca sa pohroma zastavená.


Kuk čo píšeme o produkte:
Bylinný prípravok s vysokým obsahom rastlinných olejov a silíc. Komplex antimikrobiálnych
látok prírodnej povahy ako je Tea tree, manuka, medovka, yzop a echinacea, je vhodné aplikovať pri starostlivosti o pery u osôb so sklonom k častému výskytu oparov už pri prvých pocitoch tvorenie sa oparu, pálenia či svrbenie pier.
Použitie: potrite roztokom cieľové miesto niekoľkokrát denne už pri prvých známkach zvýšenej citlivosti pier (pálenie, svrbenie).
Obsahuje: Medovka lekárska, Yzop, Echinacea, Čajovník, Levanduľa, Balmín metlatý, Medovka lekárska
5,20 € pre člena je to lacnejšie: 4,08 €
Tak kto chce skúsiť na mať po ruke tento ozaj skvelý výrobok?
Registrácia (zadarmo + nezáväzná) môžete získat až 54% zľavu na nákup – registrácia tu!:


Prajem pekný deň Majka

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára